Nahý oběd

Nahý oběd

Anotace: Hubitel! Máte zájem?

Telefon zčervenal
objetím na vidličku.

Milostně pozvedá
nožičkou za kůžičku.

Horních desetitisíc
škraloupků kakaa.

Bůh zavolal
a kosmos se rozpíná záhy.

Z hrnce guvernérova
spermiemi Mléčné dráhy.

Rychleji
když milují se chlapi dva.
Autor Jan Alexej Ležáky, 06.04.2006
Přečteno 701x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím co si o tom mám myslet,ale líbí se mi to.Bravoooo!!!

09.04.2006 20:03:00 | mateska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí