Slátanina

Slátanina

Anotace: Slátanina je příklad toho kam až se můžeme dostat. Něco jako slib politiků o štastnější budoucnosti, když zvolíme právě je.

Ahoj, přeji krásný den,
takový v kterém lákají kluci holky ven.
Děvčata se usmívají,
zvonečky v ústech jim hrají,
ve vlasech se rosa třpití
jak pely na bílé niti.
Temná hloubka oka záře
já vidím Tě nahou v páře.
V mlze se mi křivky tratía
chlap co sem vlez, prchá bez gatí.
Kalhoty ty trochu smrdí,
chlap běží parkem a z hrůzy prdí.
Tak.
Autor štír, 06.04.2006
Přečteno 459x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nelibi, vubec!

09.04.2006 21:44:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí