Spím

Spím

Anotace: ...

Skláníš se nade mnou, když spím
Čteš písmena mého dechu
Odháníš z očí každý stín
Zbytky denního spěchu

Hřeješ mě v dlaních
Chráníš tlukot mého srdce
Celou noc do svítání
Noc plynoucí tak měkce

V loži plném lehounkých pírek
Splynula naše těla
Natruc tajům klíčových dírek
Zůstala vášnivě smělá

Skláníš se nade mnou, už tiše spím
Vlasy po polštáři rozprostřené
Prsty v nich cestuješ, potají
Jak potok kamínek od kamene…
Autor Jn.s, 10.04.2006
Přečteno 834x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

jak říci. že oslovují písmena, slova, sloky, příběh...

13.04.2006 17:37:00 | Mirka Hedbávná

první sloka vynikající..v.y.n.i.k.a.j.í.c.í.

10.04.2006 09:43:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí