Krása a slunce

Krása a slunce

Dnes mne vzbudil krásný den
slunce v okně jako sen
moje srdce teplem hřeje
má se duše láskou směje

Moje tělo celé pálí
když mne mozkem projde ten
jako oheň na mě sálá
jak mohu být s tebou jen

Chci být s tebou
dnes i včera
bez tebe mne nejde žít

V před mne žene to tvé přání
být a žít jak prostý pták
spolu nazí v trávě bláznit
láskou trhat lidský svět!!
Autor Miroslav Deadhead, 13.04.2006
Přečteno 737x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Rýmy jsou omšelé ale originální tak si napiš svoje a tyto klidně můžeš vynechat.

14.04.2006 09:40:00 | Miroslav Deadhead

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí