JEN SE DOTKNOUT

JEN SE DOTKNOUT

Anotace: org. bta

Tvoje ústa jsou tak sladká
jen se dotknout
pro tvé oči ztrácím bratra
nevím kudy se chytnout

Tvoje tělo celé zaří
jak jen můžeš v klidu být
cítím z tebe moje všechno
dotknout se tě však bojím

Chtěl bych líbat tvoje vše
jen a pouze
vlastnit tebe jen pro mne
snídat denně ten tvůj klín!
Autor Black T.A, 18.04.2006
Přečteno 1180x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí