Římské legie

Římské legie

Anotace: Aneb jak to bylo ve starověku a proč tak rychle vstoupala porodnost. Kde vzniklo násilnicví ?? Další báseň o tom jak panny ztrácí pannenství - derFeuer

My jseme Římští vojáci ! Znamení cti, dobroty, a loajality. Vy jsete jen poddanští žebráci ! Hodni pekel, trestu a vyhnanství ! Přišli jsme tu zjednat pořádek ! BY nezůstala duše nečistá, pohoršená ... rukmi ďábla znečištěná. Bohem samotným ... zavržená.

Proto sme tu mi, vojáci čisté armády. By sme zvětstovali krveprolití, očistu od zlého bytí, od nevole a krupobití !

Taste meče vojáci ! Vrhněte se na lidi ! Nešetřete manželky, ženy, děti ... dívenky. Zabte ... zmrzačte ... a zná-sil-něte !

Vesničtí muži se bránili - rychle však gladiům podlehly. Nu začali vojačci, muži římští, spravedliví, tasyt údy na dívenky. Už začíná ta dobá zlá. Plná vášně, nečisté. U ta doba nastala, krve pannnské !

Tábor rychle utichl, vzdychem potem zaplnil se. Už vám není úniku. Mužskému přání se těď podrobíte ! A než orga světská pomine, zazní velké "Domine", zazní velká modlidba, vejménu božstva, říma a posvátného pravidla !

Odeznívá orgazmus ... ve vsi panny nezbylo, některým se to líbilo, většinu to navždy poznamenalo. Očista krve krví byla provedena. Rychle snadno odvedena. Nyní stoupne populace, další panny na svěd hladce - z nechtěného lůna v matce ...
Autor Fidilip, 23.04.2006
Přečteno 558x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drsné,brutální,zajímavé.

24.04.2006 19:01:00 | Daksi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí