Magické M

Magické M

Anotace: ..hravá aliterace... :)

Magický moment milování
V měsíční mlze mraků
Myšlenky smyté znenadání
Mátožně motají se v prachu

Magické minuty omračují
Mosty za sebou pálí
Milenci v mechu měkce plují
Mramorem těla halí

Mozaika mraků zvolna mizí
Městu v mocné magii temna
Múzy plody své vášně sklízí
Myšlenka zbyla jenom jedna…
Autor Jn.s, 24.04.2006
Přečteno 728x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmilování!!!
M je nejhezčí písmenko

27.04.2006 19:55:00 | Mirka Hedbávná

m.a.g.i.c.k.á. :o))

24.04.2006 11:32:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí