Okamžik bolesti

Okamžik bolesti

Anotace: ...

...

V jediné vteřině

v té opravdové chvíli

kdy chloupky na klíně
se slasti vystavily

tvé oči v řece mé navždy utopené
prosily o něhu

ne ne ne ne ne ne!

Jak dýka do anděla

jak srdce v těle draka
má ruka prováděla

kouzla všelijaká

pak zjihlá
usnula jsi

zbyly mi tiché noci

a

čtyři třpytné vlasy

jak pstruzi

stříbrobocí

...
Autor Styxian, 27.04.2006
Přečteno 746x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné..

27.04.2006 15:34:00 |

Konečně něco pořádného na literu. Tleskám.

27.04.2006 13:38:00 | semiramis

Po dlouhé době zase nádherná erotická báseň.Stovka je málo,ale dávám alespoň tu.

27.04.2006 13:07:00 | Branwen1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí