Šeptej

Šeptej

Anotace: ...

Slůvka poskládaná
Na bílou kůži
Šeptej, ať neztratí se dech
Slabiky do neznáma,
Ze suchých louží
Šeptej, hlaď věty po zádech

Slůvka nakreslená
Rty barvy nachu
Šeptej, nesmí nám uniknout
V polibcích němá
Neznají strachu
Šeptej, budeme spolu plout

Dlaně něhou tají
Hodiny mizí
Šeptej, pár krůčků ve vlasech
Rty si rády hrají
Nebudem cizí
Šeptej, ať neztratí se dech
Autor Jn.s, 27.04.2006
Přečteno 1287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

je přenádherná..a mě u ní božsky mrazilo!! je na milión bodíků!!

27.04.2006 18:10:00 | šuměnka

Moc hezké, s něhou psané...

27.04.2006 17:14:00 | bionda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí