Já a Ty

Já a Ty

Anotace: Svádění

Já a Ty

Tvůj modrošedý klid pod obočím
zdá se být sopka nečinná,
podívám se a ještě chvíli mlčím
a pak tě oslovím

Pojď a dotkni se mě
nech se zmámit podzimem
z léta ještě teplá země…

Uvítej hroty ňader,
dotkni se mých půvabů
Objev nitro plné jader…tak pojď…

Modrošedý klid naráz potemněl
Setkává se s mými blesky
Náhle je tu jedno tělo ze dvou těl

A bouří překvapené mechy
ztrácejí pozdní pel
a tlumí dlouhé vzdechy
přijímajíc otisk těl
Autor Jin, 30.04.2006
Přečteno 1247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné hraní..provokující, šťavnaté a lákající k smysluplnosti živobytí

28.05.2006 09:31:00 | Mirka Hedbávná

Hezky umíš svádět ;-)

05.05.2006 21:51:00 | no

Dobrý, tohle vidím v barvách
Jang

30.04.2006 21:44:00 | Kamikadze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí