V noci

V noci

Anotace: ...

Přitiskls mě k chladné omítce stěny
vzdychala a sténala jsem hlučně
můj dech svůj rytmus mění
ujal ses mě zručně
tvé nehty zaryly se mi v kůži
zuby ochutnaly můj krk, tělo
nebyla to romantika, nedonesls růži
krásně, vášnivě to znělo
obklopovaly nás jen čtyři stěny
drásals mi kůži, sál ji, kousal
usmíval ses nad mými steny
prsty pod mým oblečením klouzal
bylo to zrychlené, horký dech
tvá slova v uších mi zněla
tohle nebylo ani v mých snech
chtěla jsem tě, chtěla…

Ale nedostala jsem tě…
Autor Pincik, 01.05.2006
Přečteno 981x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezký...nejsem velkej znalec, ale velice dobře popisuješ události...za 100:-)

01.05.2006 14:11:00 | _Romi_

pěkný, moc pěkný, naučíš mě jednou psát na tohle téma, že jo ... mě to moc nejde ... =D

01.05.2006 12:48:00 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí