Půlnoční setkání

Půlnoční setkání

Anotace: Půlnoční sex

Celý měsíc svítí nocí
koukám se k tvé nahotě
něco ve mne dosti křičí
hledá v tobě to co chce.

Tvoje ústa jsou tak křehká
celé tělo pálí hřích
naše vášen k sobě spěchá
láska bodá do srdcí.

Chtěl bych spojit naše těla
tvoje svázat srdcem ke mne
v nahotě se všude líbat
i tam kde to nesluší.

Ochutnat tvé celé vše
servírovat mé ti všechno
láska trčí větví vzhůru
kvete naše šílenství.
Autor Black T.A, 07.05.2006
Přečteno 822x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí