V Praze...

V Praze...

Anotace: ...

Řeky si copy upletou
Stromy učešou listí
V očích pomněnky rozkvetou
Do dlaní půjčí štěstí

Svedené, zmámené
Vonící jarní nocí
Jen hvězdy v dálce zasněné
Houpou se směle v bocích

Do rytmů tichých slov a vět
Napsaných stříbrnou tuší
Na těla, jejichž celý svět
V srdcích do ticha buší

Pak noci dána napospas
Ztracena v mléčné dráze
Najdou své dlaně a svůj hlas
Dvě smělá těla v půlnoční Praze
Autor Jn.s, 09.05.2006
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jo..dnes ti to básní obzvlášť náramně :o))

09.05.2006 16:28:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí