Čti svá písmenka

Čti svá písmenka

Anotace: čtení jako milování, milování jako čtení

čti má písmenka
óóó
jen čti
hltej, pluj, odhaleně,
aby také každé písmenko
vplulo do svého zákoutí citu
tvého těla, duše
a rozehrálo
harmonickou rezonanci
skvostné něhy
v živoucí gradující vibraci
do extatického třesku penetrující exploze
v okamžiku spojení
s nejmocnější a věčnou
energií stvoření

čti má písmenka
odhal se
miluj se s nimi
jsou tvá
neomezeně
s přijímající něhou
a bezmezně žádostivou touhou
si je přikládej na nejcitlivější místa
hlaď se
ještě
ještě
pohlť se s nimi
ještě
a
ještě
dokud nepřijde vrchol

miluj naplno
stvoření
stvoř
úchvatné milování
Autor TH, 21.05.2006
Přečteno 705x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

téééda, to je síla
jsem poněkud odrovnána...
:o)

21.05.2006 19:19:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

Pěkná, hezky graduje do závěru. Líbila.

21.05.2006 14:28:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí