slečna z kavárny

slečna z kavárny

Anotace: náhoda je náhoda

v koutečku kavárny
popíjel kávu
a v rytmu popárny
vešla ta paní

prsiska nadměrná
v svátečním hávu
trochu se červená
když kouká na ní.

přisedla beze slov
jakoby němá
tím začal jeho lov
řekl jí dámo

mám v trenkách věcičku
co nikdo nemá
pak vytáh portmonku
a šlo to samo.
Autor Jindibi, 31.05.2006
Přečteno 633x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí