VE VANĚ

VE VANĚ

Anotace: Když ulehnu do horké koupele, v té chvíli se přestávám znát a podléhám pokušení..

VE VANĚ

Je pozdní večer.A mé unavené tělo..
Do hlubin temných ukrýt by se chtělo..
Pod zlehklou pěnou oddechnout ztěžka..
Z problémů, života, dlouhého dneška..
Do vany proudy vody..
Vanilky vůně navozuje svody..
Plameny svíček pro svádivou atmosféru..
Teskně opouštím biosféru..
Znavená slabostí..
Příchuť rafinovaností..
Horko sálá..
Rozvášněnost stála
mezi dveřmi..
Vážně, věř mi..
Chce se mi spát..
S tebou tu stát..
Jenom tak nahá..
Okamžik teskný, chvíle vlahá..
Rozněžněná..
V pěně z vanilky obnažená..
V tom rouše Evině..
Navzájem spálit se nevinně..
Znovu si oddechnu..
Střízlivý rozum poslechu..
Vodu násládlou vypustím..
Nic si z toho připustím..
Celá lesklá lezu ven..
Hloupý, vzlezlý, zvlhlý sen..
Pro dnes si to odpustím..
Kdy si tu vanu zase napustím?
Autor Turmalina, 30.12.2004
Přečteno 4627x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí