Chci se s Tebou milovat

Chci se s Tebou milovat

Anotace: Milování je jako zrání.

Obloha se mění podle přání,
život začal nové lekce brát,
zas už nemám nikde stání,
chci si s Tebou milovat.

Pohladit Tvé krásné vlasy,
zlíbat Tvoje ramena,
rozvlhčovat Tvoje krásy
a hladit přitom kolena.

Pomalu se tulit a hřát
a chvíli dráždit Tvoje vnady,
udělat Ti co si budeš přát
přece od toho jsem tady.

Měnit styl a techniku,
být uvnitř na chvilenku,
líbat Tě kolem pupíku
a mít Tě za milenku.
Autor Ďábel sám, 08.07.2006
Přečteno 2971x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Robbertos2
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Pěkné.

15.04.2024 19:47:47 | mkinka

když představím si toho,
kdo by ta slova pustil z úst,
vím, co se za nimi schová
tak i svou lásku z klece pusť

08.07.2006 22:51:00 | ni.va

škoda té poslední sloky...jinak se mi moc líbí:o)

08.07.2006 19:18:00 | hajena

dobrý, ale trochu konzumní chápání sexu.

08.07.2006 18:01:00 | PUERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí