Souboj

Souboj

Anotace: na život a na smrt :o))

Zavaž si šátkem oči
a soustřeď se jen na svůj dech.
Souboj ukončí rozhodčí
až uslyší Tvůj něžný vzdech.
Zhasneme i malou lampičku,
v hluboké tmě Ti dám
polibek na nos, na špičku,
dnes nechci spát, lásko, sám.
Pojď se budit se mnou,
z postele ráno vstát
a celou tu noc temnou
toužit promilovat.
Doteky konečky prstů,
dlaní i hřbetem ruky,
sejmi závoj ze snů
a poslouchej rozkoše zvuky.
Budu Ti líbat bříško
potom z něho půjdu pryč,
pěkně pomaličku a tíško.
Když budeš muset klidně křič!
Pohladím Tvoje stehna,
cítím Tvé prsty ve vlasech,
mezi dvě zdi jsem vehnán,
vzpínáš se v něžných orgasmech.
Strom by žil tisíc let
s Tvou mízou.
Tenhleten zápas jakbysmet
skončí remízou.
Autor George Baker, 09.01.2005
Přečteno 5866x
Tipy 6
Poslední tipující: ZILA78, excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (228x)

Komentáře

Dost procítěně popsané a romanticky :) mooooc pěkný

17.06.2008 21:29:00 | Kiss.Beruska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí