Slipy se maj’ plnit (nejen) o Vánocích! (Čert si věští amatérsky a diletantsky)

Slipy se maj’ plnit (nejen) o Vánocích! (Čert si věští amatérsky a diletantsky)

Říjen ten je vpravdě rudý

hněvem vzruchem od ostudy

Na počátku listopadu

plánuje prý rozum zradu

od třetího Huberta

přes Miriam Kateřinu

přírodě jen klaďte vinu

Přijde druhá puberta

Možná je to jinotaj

Možná taky ne

Časy šílené…

Snad abych se bál

jak to půjde dál…

Slipy se maj’ plnit o Vánocích!

…a pak prý budu čumět

jak tele na nový vrata

…snad…

Poznám zas drtivou krásu vnad

Budu to vůbec ještě umět?

Je mi z toho trochu nanic

Je to jak čas prvních pranic

Přiznám se vám po mučení

Objevuji duše hranic

Čert mnich sokol znovupanic

Autor Juan Francesco de Faro, 24.10.2011
Přečteno 816x
Tipy 10
Poslední tipující: ewon, E.T.Jane, Kars, Mbonita, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Lota
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí