Poprvé

Poprvé

Anotace: Zavři oči a nech vše na mně...

spojení dvou kontinentů
zakousnutí se do sebe
smíchání dvou tekutin
tak cítím tvé náručí

šepot přechází do dechu
a line se kolem ucha
lechtá na chloupcích na krku
a vzbouzí husí kůži

miliony pocitů
a nemůžu je roztřídit
nemůžu a ani nechci
chci jen víc!..víc!!

pot zarývající se pod nehty
jazyk obkružující pupík
tvrdé ruce, pevný stisk
nepouštěj mě..

horký polibek a..spojení
věčné..ne nechoď pryč!
přepadne mě hrůza
ale ty se vracíš..pořád dokola

jiskření před očima
boles, slast, chtíč..
myšlenky lítají rychlostí světla
a já nic nevnímám

výbuch!!
miluju tě...
Autor mozec, 28.07.2006
Přečteno 836x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

tvou náruč - tvé náručí je špatně

pupík je zvláštní výraz, spíše dětský, s takovým tématem nesedí

není to špatné, konečně snaha o formu bez sešroubování do rýmu

28.07.2006 14:14:00 | jarynbacin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí