Ráno

Ráno

Anotace: Ráno

Vzbudil mne tvůj vlažný dech
celým tělem jede chvění
cítím touhu na zádech
co bylo malé už dávno není.

Roste stále,roste víc
čekám až se řádně napne
už je celý jak měsíc
ten do tebe krásně vpadne.

V jíždí celý do tebe
je to jako v pohádce
pomalu jdu do nebe
láska je i v poslední kapce!!!
Autor Black T.A, 05.08.2006
Přečteno 810x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

To se mi zamlouva.Pekne.

05.08.2006 12:08:00 | Kurt Ježíš Cobain

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí