Konkubína

Konkubína

Anotace: nic sexistického..

Pet láhev skrývá zbytky vína
budem si hrát budeš konkubína
neboj se zlíbám tě já celou
neboj se zlíbám tě já celou

Těla se topí v kalužích šťávy
záda ti šimrají stébla trávy
třeseš se trochu pod mou něhou
třeseš se trochu pod mou něhou

V prstech si mneš vlysy mí dlouhý
jseš plná snů, lásky a touhy
mazlíš se proto ráda se mnou
mazlíš se proto ráda se mnou

Rukou ti tančím po celém těle
z jazyků našich jsou přátele
srdce čistá nahlas tepou
srdce čistá nahlas tepou
Autor zewlakk, 11.08.2006
Přečteno 522x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí