***

***

Anotace: tak trochu lechtivé

Roztrha sis tanga,
tu šňůrku, to málo,co drželo při sobě.
Odkrýváš svoje já
a já – teď už jsme dva-
co toužíme po Tobě.

Jsi krásná,
když máš v očích divočinu
a pouštíš ke mě blíž svý koťátko,
já doufám, že si v tobě odpočinu,
ulevím si nakrátko.

Roztrhla sis tanga,
tu červenou nitku,
která schovávala pahorek
jemných pampelišek
pojď ukázat mi svět svého tajemství
svět nebezpečných pádů a výšek.
Autor milenium, 01.09.2006
Přečteno 639x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vcelku dobré, nejvíc se mi líbí ta pampelišková metafora. Myslím, že by to chtělo víc pocitů nebo básnické poetiky.

01.09.2006 20:41:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí