Spermie a vajíčko

Spermie a vajíčko

Anotace: Dětinská písnička o sexu. :-)

Jsem nejrychlejší spermie a kulaté vajíčko,
jen zestárla jsem časem a povyrostla maličko.
Na spirále informací geny své si nesu,
vydávat se za jiného je jak dávat dříví lesu.

Jenom malé vajíčko a spermie typu „X“,
otec bohém, matka praktik – tak je ze mě pěkný mix.
Nevěřím všem informacím, co z knih vyčteme,
ale věřím té o lásce, muži a ženě…

R.: ...že stejně jako naše předky ovládá je touha
být s někým chvíli ve spojení, vždyť nemusí být dlouhá.
I Bůh když se rozhodoval lidi na zem stvořit,
přikázal jim mimo jiné se milovat a množit.

I mě berte jako důkaz o významnosti těchto chvil,
když ne rozum, ale instinkt řízení se sám chopil,
že najednou tu na světě byla bytost další,
co zápasí se životem, krutostí a falší.

Boj je to na ostří nože, fauly se nepočítají.
Kdopak duše jen povzbudí v dobách, kdy si stýskají.
Nemám ráda dlouhý kecy, co nic neřeknou,
znám však jednu velmi starou pravdu velikou…

R.: ...že stejně jako naše předky ovládá nás touha
být s někým chvíli ve spojení, vždyť nemusí být dlouhá.
I Bůh když se rozhodoval lidi na zem stvořit,
přikázal jim mimo jiné se milovat a množit.

Nejsem Eva a ty Adam, ani tady není had,
jen tu prosím přes noc zůstaň, líbej mě a taky hlaď.
Neumím hrát nedostupnou, v tvém obětí se chvěju,
jako svojí obhajobu ti tuhle píseň pěju…

R.: ...že stejně jako naše předky ovládá mě touha
být s někým chvíli ve spojení, vždyť nemusí být dlouhá.
I Bůh když se rozhodoval lidi na zem stvořit,
přikázal jim mimo jiné se milovat a množit.
Autor Zedka, 05.09.2006
Přečteno 693x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Hezky podané z několika hledisek. Nemám tomu co dodat,
ačkoliv si moje spermie do ničeho nepíchly snad jen
do primeráku.

01.10.2006 16:57:00 | jehlaspichlas

... Psána s nadšením ...

12.09.2006 15:12:00 | HarryHH

zajímavý námět, eště lepší forma...

06.09.2006 21:51:00 | disorganized chaos

perfenktní,zasmál jsem se taky celkem dobře.Docela bych to chtěl slyšet jako tu píšničku.Musí to být dost dobré:-)

05.09.2006 11:45:00 | Sawati

...ty jo, málem jsem upadla pod stůl od smíchu, dost dobrá chujovinka, bravó....:-))

05.09.2006 11:39:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí