Milování

Milování

Anotace: Omlouvam se tem kteri uz hlasovali ale trosku jsem ji musela zmenit neco mi tam nesedelo tak doufam ze jsem ji zlepsila a ne naopak :-)16.9.06

Jsou to jen kapky slz,
stékajících do polstaře.
Celou dobu jen sním,
v lásku nás dvou.

Ve sladkých nočních snech,
vidím ten pohled-můj nebo to byl tvůj?
Podlamují se mi kolena
svět se točí,ztrácím hodnoty
pro hřích jsem byla zrozena
podávám ti ruku a ty jdeš blíž
jsi jen muž a já...jen žena

Dotek těl a totálně jsme v pasti
ztrácím svou tvář nevinou
padám s tebou do propasti
moje ruce,nohy tě ovinou
přijde výbuch vášní...
šeptám,vzdychám mezi vlnami...

V klidu pak si česu vlasy
obracím se,vidíš moje záda
ještě plná milování krásy.
Říkám tiše-odejdi a nezůstávej víc
jak tyhle chvíle nemám ráda
zraním když zůstaneš-jsem jenom žena...

Ale to jen přemohla mě opět iluze,
iluze,jenž trvá přiliš dlouze.

Jdu spát a začínám snít,
jaké by to mohlo být?
Jen tak z ničeho nic
po tvém boku náhle být a říct:Miluj mě
Autor 89Rosa, 06.09.2006
Přečteno 1631x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře

zvláštní, chtělo bych se dívat když to recituješ.

06.09.2006 21:03:00 | aprikot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí