Pod dekou

Pod dekou

Anotace: Název jasně říká, oč kráčí

POD DEKOU

Naše těla hýbají se ve tmě pod dekou
na louce za křovím kdesi za řekou,
nevnímající aktem své okolí.
kam vůbec moje dlaně po tvém těle pojedou?
Za chvíli ti něžně sjedu z kolenou
po hebkých stehnech do rajského údolí.

Prst si slastí strkáš do pusy.
Další orgasmus tvoje tělo zakusí
a jsem blažen, když řveš rozkoší.
Tvá růžová ňadra z rukou nepustím,
hladím je a lížu s něžnou lehkostí,
neustále se zmítáš, i když tě pokouším.

Naše těla prolínají se navzájem pod dekou,
cítíme horoucí vášeň jako by odvěkou
a užíváme si společného pohodlí.
Po vyvrcholení objeví se světlo najednou.
Bez zájmu čumilům připravili jsme zábavu příjemnou.
Že vítr náhle odnes naši deku, krapet zabolí.

A co se vlastně stalo s tou dekou?
Byla unášena tou řekou.
Autor jehlaspichlas, 03.10.2006
Přečteno 976x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí