Tak jen pojď..

Tak jen pojď..

Anotace: Blbůstka pro Lukáška, moji novou inspiraci...

Pojď se mazlit, pojď si hrát
nekoušu, nemusíš se bát
Pojď mě líbat, svádět dál
kdopak by se Mišky bál?
Pojď se tulit, pojď mě hřát
sama nechci usínat
Pojď mě dráždit, pojď se smát
na prso mi ruku dát
Pojď mě hladit po těle
tvař se trochu nesměle
Pojď mi svoji něhu dát
Pojď se prostě milovat.
Autor Jemná sukuba, 09.10.2006
Přečteno 909x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí