Mlč

Mlč

Anotace: Toho sexu tam zase tak moc není

Beze slov ublížíš mi
méně, tak sakra,
mlč.
seď a tiše se dívej.
loď naší touhy již
odplouvá.
My stále na molu,
za ruce se držíce.
leťme, roztáhněme
křídla.
jako ptáci, doplachtíme
na loď vzdálenou.
pak naše těla,
v jedno splynou, ano,
již smí. budu jen tvá
a ty můj.
Však beze slov, bez
citů, jen nekonečná
extáze.
Naše nahá těla,
v jedno propletená.
Touha nekonečná jak širý
oceán.
A přeci je to jen
chtíč.
Autor Grecninka, 07.11.2006
Přečteno 638x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

vše jen jen chtíč, ale jen některému se neubrániš.. a ten bývá nejhezčí

15.11.2006 17:46:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí