Bouře

Bouře

Anotace: Pro Hanku

Večer padal déšť
vypadalas krásně
voněla jsi bouřkou
večer plný vášně
v noci hřmělo
uhodil blesk
spoutala nás touha
jak vesmírný třesk
divoká jak ďábel
byla si tu noc
krásná jako anděl
teď chybíš mi tu moc
Autor pikaso0000, 19.11.2006
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí