Gigolo a nesmělá zákaznice

Gigolo a nesmělá zákaznice

Anotace: ***

Mladý muži, kolik berete za to… no…
-„Tisíc padesát!“
Cože? Neslevil byste?
-„I slevil,ale to už pak nebude ani stát“

To nevadí, kolik stojí šimrání?
-„šest set pade bez daní“
Tak jo, to by šlo. Přijdete dnes ke mně?
-„ Přijdu, všechno to je v ceně“

Budu ráda, když mě pošimráte lesík s pahorkem.
Pohladíte cumlátka i s rozkrokem.
Pak podle úmluvy vytasím prachy,
když s tím sexem děláte takové tlaky.
Autor melebele, 05.12.2006
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odvážné!!! - ale vtipné - moje matka by to ale nepřežila...

08.01.2007 21:46:00 | koloušek

....no já šimrám i zadarmo....:))

05.12.2006 15:10:00 | Mácha

No jasně!
(cumlátka:-)
Možná úplně poslední věta mohla být větší bomba, ale to už si moc vymejšlim. Moc líbi.

05.12.2006 12:13:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí