Věrně nevěrná

Věrně nevěrná

Anotace: to je tak, když je člověk v nevěře věrný...

Lidi se musí milovat,
aby se směli milovat?
Co říkáš? Nemělo se stát?
Už chápu, chtěl jsi jenom spát.

Spát se mnou, teď to řeknu směle -
jenom si pohrát na mým těle!
Sex pro sex, už ti rozumím,
jen nepodléhat citům svým!

Já vím, jsi ženatý, já vdaná,
písnička stokrát obehraná.
znám ji už dávno nazpaměť,
vždyť na ní stavíš náš -tvůj svět!
Autor michala, 09.12.2006
Přečteno 730x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no jo no...

20.12.2006 19:18:00 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí