Ňadra

Ňadra

Anotace: Co chlapům stačí ke štěstí.

Když unaven jsem z práce
a nic mě nebaví
Tak rozepnu ti blůzku
a to mě naladí

Tvá malá pevná prsa,
mají kouzelnou moc
Dva beránci bílí,
jdou mi na pomoc

Já přitisknu se k ním
a začínám je sát
V tu chvíli je mi dobře
a chci si s nimi hrát

Když bradavky se zvednou,
jak voják k útoku
Já cítím silné tlaky,
tam dole v rozkroku

A na tenhle problém,
jen jedna medicína je
Moje milá Klárka,
co mě tak miluje

Pak celý svět mi zmizí
a zůstaneš jen ty
Tvoje pevná prsa
a k tomu horké rty
Autor Psavec, 16.12.2006
Přečteno 2018x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, tato22, PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hlavně že se najde včas lék :-)

21.04.2020 16:48:03 | jenommarie

mazacka basnicka

21.12.2006 20:57:00 | Kakamilla

Ó jé, ta Klárka...

16.12.2006 22:33:00 | Terakota

Moc se mi veru libila , jsi sikula.Z

16.12.2006 01:40:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí