Upřimnost.

Upřimnost.

Anotace: Promiňte mi, rodiče.

Já se ráda miluji,
je to vždycky pěkné,
když si statný mládenec,
za mě v lůžku klekne.

Tohle přímo zbožňuji,
to mi dobře dělá,
když úd mého milého,
vniká mi do těla.

Promiňte mi, rodiče,
moji upřímnost.
Já Lukáška miluju
bývá tu častý host.

Jen si vzpomeň, tatínku,
jaký ty jsi býval,
když jsi po mé mamince,
též lásku pochtíval.
Autor Psavec, 17.12.2006
Přečteno 797x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, tato22, PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To bych rodičům raději nepsala :-D

21.04.2020 16:49:13 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí