Dívčí klín

Dívčí klín

Anotace: Co více dodat.

Nejkrásnější místečko, které Panbůh stvořil,
určené je pro lásku, aby se muž dvořil.
Kouzelná ta jeskyňka ukrytá je v houští,
zvědavcům se vyhýbá, nerada tam pouští.

Co se jeden natrápí, než tam vklouznout může,
jeskyňka si vybírá jen hodného muže.
Stovky, stovky polibků, něžných pohlazení,
než se chlapec domůže svého ocenění.
Autor Psavec, 18.12.2006
Přečteno 2495x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, tato22, PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

To je skvělé. Jak líbezně jsi to místo popsal. :-))

18.12.2006 22:11:00 | Terakota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí