Stín na dlani

Stín na dlani

Anotace: ...

Po stínu na dlani
Tiše, směle
Proplouvá ve spaní
Dech nepřítele

Doteků lahodných
Přibývá v mžiku
Jak chodců náhodných
Snů na jazyku

Jen stíny na dlani
Tiše, směle
Ví, jak jsme bezbranní
V nahém těle

Věříme dotekům
Cizích prstů
Hledáme útěchu
V němém gestu

Pár stínů na dlani
Směle, tiše,
Toužíme zachránit
Měsíc vyšel...
Autor Jn.s, 19.12.2006
Přečteno 669x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Líbí se mi, je to takové jemné...

19.12.2006 14:57:00 | Lucie Plocová

Moc hezké... Tvé dlani rozumím ;-)

19.12.2006 14:41:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí