Po ránu

Po ránu

Anotace: -

Ať už to včera bylo, jak chtělo,

zas slyším vnitřní hlasy,

co šeptají: "nejde o tělo",

jenže až potom, co odešla si.

 

Jak to holt chodí, alespoň k mým dveřím,

zas slyším rozum naříkat,

chlubí se málo, natož cizím peřím,

jako už předtím tolikrát.
Autor Maly_Al, 16.11.2011
Přečteno 508x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí