Sexshop

Sexshop

Anotace: sex, sex, sex...

Umělá láska
v regálech stojí.
Nekonečno věcí
touha po sexu spojí.

Dívky gumové
nabízí svoje vnady.
Vybere si každý
zájemců dlouhé řady.

Předehry netřeba
nafouknout ji stačí jen.
Do ničeho nekecá
prostě děvče na každý den.

Plastové falusy
potichu si tady vrčí.
Malý nebo velký
na vrchol blaha tělo strčí.

,,Lačná ústa"
jako živá se tu tváří.
Na obalu krabice
mužský úsměv spokojeně září.

Časopisy a videa
v množství kvalitu neztratí.
Kdo jednou prohlédl
pro inspiraci se sem navrátí.

Předměty žertovné
někdo občas taky nakoupí.
Ledy tím prolomí
pocit stydlivosti ustoupí.

Chutě máme i jinší
třeba na pouta s bičem koženým.
Dejme průběh volný
všem těmto pudům nám vrozeným...
Autor Modrý Adept, 20.02.2005
Přečteno 1169x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí