Lehké holky

Lehké holky

Anotace: Nemravný sonet.

Tyhle holky z lásky dílny,
opravdu jsou velmi pilný.
Každá šeptá mám tě ráda,
tohle je však jen šaráda.

Ráda tě má při placení,
když dáš málo zuby cení.
Pasák pak ti účet píše,
kyselá je tohle číše.

Nepřipustí žádné spory,
potlačí hned tvoje vzdory.
Nenechá tě jen tak ztratit,
za zábavu musíš platit.

Na cestu ti pár ran přidá,
on si holky dobře hlídá.

 
Autor Psavec, 27.12.2011
Přečteno 704x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, tato22, Gabrielle, Jeněcovevzduchukrásného, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí