může i zabít

může i zabít

Anotace: trochu jsem se nudila a zkusila zase něco nového .... jen je to trochu "brutální"

Nahé dívčí tělo
Leží ti na prahu domu
Možná by to, hochu, chtělo
Přidat něco k tomu.

Přidat něhu a lásku
Nejenom ukojit chtíč
Vždyť život jí visí na vlásku
Ale ty prostě odcházíš pryč.

Necháš tam ležet to tělo nádherné
Tak nevinné bylo
Řadíš ho do složky: průměrné
Tak málo pro tebe bylo?

Když jsi do ní vnikl poprvé
Poprvé zakřičela bolestí
Zem začínala být od krve
Ale tobě oči jiskřily radostí.

Jen si v rytmu přirážel
Křičel, sténal, bojoval
To vše s názvem bohužel
To strach v ní už koloval

Využíval si vlastní síly
Vlastní mužské dovednosti
A její pohled víly
Zmizel do minulosti

Zem od krve panenské její
Tělo od semena tvého údu
Prý všechny tohle chtějí
Odejít s ním na jeho půdu

Každá s ním chtěla jít
Každá podlehla kouzlu
ukázal a ona chtěla přijít
On vždy jen řekl: „jemně do tebe vklouznu…“

„Jemně tě polaskám jazýčkem
a poleji tě svým mlíčkem…“
každá jemu podlehla
a na lože s ním ulehla

Každá na to doplatila
Každá panna, kurva, žena
Žádná za svou smrt mu neplatila
Žádná panna, kurva, žena.

Nelaskal je jazýčkem
Nepoléval svým mlíčkem
Jen sprostě je využil
A jen jednou je použil.
Autor mi.lla, 28.12.2006
Přečteno 586x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Víc než jen dobré

20.04.2007 15:29:00 | Meheš viliam

Trošku mě to děsí, ale je to nádherný...

30.01.2007 19:17:00 | Cerna_tajemna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí