Láska až za hrob

Láska až za hrob

Anotace: (2010)píseň

V hrobech dějí se divné věci,
lezou z nich pavouci a šneci.
Potmě se tam v hrobě chruje,
děsné zvuky vyluzuje,
vrčí, čvachtá, prská,
skřípe, funí, mlaská…
Je to prostě láska.

Umrlec tam s tváří shnilou
přišel navštívit svou milou.
Kalné a propadlé oči
se jí blahem v důlcích točí.
Ňadra notně splasklá,
pánev už je prasklá…
Je to prostě láska.

Náhle z hrobu slyšet řev,
umrlec už nemá krev.
Nebožka zas křičí dost,
strká jí tam klíční kost.
Zuří, brečí, vříská,
nadává mu sprostě,
láska je to prostě.

Milovník se stejně nedá,
jeho milá celá hnědá.
Z hrobu smradu víc než z chléva,
komu povolily střeva?
Čvachtá, kňučí, prská,
funí, chrchlá, mlaská…
Je to prostě láska.

Venku už pomalu svítá,
z hrobu spousta kostí lítá.
Soulož už je dokončena,
rozlišit, co muž, co žena,
nejde – vše je hnědé.
Nebyla to krása?
Může za to láska.
Autor el sereno, 12.02.2012
Přečteno 498x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí