milostná

milostná

Anotace: citová a spontální záležitost pro jedinou ženu, ona sama dobře ví :-)

Něžně tě políbit,
zlehka obejmout.
Pohladit po vlasech,
abys věděla že jsi mou.

Vnořit se do tvých očí,
touha a váseň v nich ukrytá je.
Nežně spočneš v mém naručí,
pojď lásko, přitul se ke mně.

Políbit tě na tvář,ústa, ouško.
Prsa tvá, budou pro mě nežné sousto.
Hladit je, hrát si s nimi,
bradavky budu sát ústy svými.

Pupík obkroužit a ráz na pahorku jsem,
pahorek růžový, lehce ochlupen.
O kousek níž, poklad se ukrývá,
když začnu ho laskat, do ucha zašeptáš, jsem jen tvá.

Já pilně, nežně a s vášní snažit se budu,
však do rána času dost.
Ty dotkneš se rukou mého tvrdého údu,
já do svatyně tvé vstoupím jako host...
s vášní a chutí zamilovaných se milovat budem,
ty se staneš mou ženou a já tvým mužem.

Papír více nesnese,
shořel by touhou mou.
Jen doufám, až přijde ta chvíle,
že to bude krásné, vášnivé a milé.
Autor vincent christian böll, 16.02.2012
Přečteno 715x
Tipy 4
Poslední tipující: Secretive, tato22, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí