Noc

Noc

Anotace: ...

A tak si ležím, na tvojí posteli,sme oba na kaši, dost sme se nadřeli, na tomhle vztahu. Stojíš na prahu, koukáš jak se svlíkam, zrychleně dýchám, toužím po blahu, toužím po tobě, toužím po tvým doteku. Sedni si vedle mě, pozoruj jak se svíjím ve slati bez chlapa. Sáhni si na moje vlhký břicho, slyšíš to ticho, neumim kříčet, tak mě uhoď. Přivaž mi ruce, ke křídlům postele, kousej mě do ucha, kousej mě do krku, vyžeň mi ducha, ze srdce ven, tak krásný orgasmus, to je snad sen. Lízej mi bradavky, můžeš i níž, chci slyšet nadávky, tam dolu smíš. Nasliň si prsty, a pomalu dovnitř, rychle zas ven, však ty to znáš, jsi bůh všech žen. Křič na mě, fackuj mi tvář, nechci to jemně, buď i lhář.. 
Autor 2008, 21.02.2012
Přečteno 552x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, protivyl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:DD No, neřekla bych rap, prostě je to jenom rýmující se text;D

22.02.2012 00:18:36 | 2008

takovej erotickej rap, jo? docela řízný, řek bych

21.02.2012 14:06:40 | protivyl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí