MALOVALA PRSEM - UZDRAVEN

MALOVALA PRSEM - UZDRAVEN

Anotace: Něžná erotika

MALOVALA prsem

já zas prstem

jako anilínkou

Ona nad linkou

chvíli malinkou

já jen pod linkou

Voněli jsme vanilkou


UZDRAVEN

Neví, kdo za to může

ale už zas skáče

nejen přes kaluže

Svede velmi snadno

jeho milá, kněžno

podpor za rukama

jak se říká ležmo

I ten pohyb zmůže

co z muže dělá muže
Autor RU 82, 15.03.2012
Přečteno 377x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí