Paličatý

Paličatý

Anotace: Někdo nemá rád ochrany při sexu.

Sotva se mi údek zvednul,
tak jsem kondom nasadil,
namíchl se, rychle zhebnul,
na pytli se usadil.

Pak mi řekla dívka stručně,
rychle zahoď gumičku,
povedu si velmi zručně,
počkej jenom chviličku.

Rozehrála svoje umy,
šikovná je dívčina,
nahoru už ptáček čumí,
chce se dostat do klína.

Jak však zase cítí gumu,
hned se dívá na boty,
odmítá i značku Pumu,
vzdává se té roboty.

Takže je to nyní jasné,
chce to tělo na tělo,
prožitky on má víc krásné,
s gumou se mu nechtělo.

Já mu říkám milý hochu,
bez je velké riziko,
nemoc za ty lásky trochu,
to si neber na triko.
Autor Psavec, 17.03.2012
Přečteno 648x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ZILA78, Isquieasuus, tato22, annie, a_tao, zaba.zuzla, básněnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozuzlení vynikající... :-)

24.03.2012 17:36:31 | Uhel pohledu

Hezký rozhovor mezi dvěma mozky :-)))

17.03.2012 14:04:03 | zaba.zuzla

ta je tedy pěkně rozverná a s mravním poučením.

17.03.2012 12:49:28 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí