Sexy víla

Sexy víla

Anotace: Někdy se to nevyplatí.

Dnes mi není do skoku,
moc mě svrbí v rozkroku.
Mohla by mi pomoc Máňa,
bohužel je čerstvě vdaná.

Hned své plány rozvinu,
pořídím si šlapinu.
V bordelu jsou odbornice,
na sex pravé přebornice.

Exotická svůdnice,
aktivní je nejvíce.
Na pokoj mě tedy vede,
orál, anál, všechno svede.

Malá splátka za hříšek,
teď mě svědí kožíšek.
Filcky mi tam nasadila,
ač vám byla jako víla.
Autor Psavec, 18.03.2012
Přečteno 708x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Isquieasuus, WAYWARD, tato22, annie, básněnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ještěžejSemTamnešel

19.03.2012 16:37:13 | WAYWARD

když mužský lační po zvláštním potěšení
je v tom kus risku
pak řekni, stálo za to
poznat to exotické zlato?:-)

18.03.2012 20:26:50 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí