Intrikář

Intrikář

Anotace: Miluji tě...slovo, co roztahuje nohy.

Jsi tak blízko,
cítím tvé horké tělo na své hrudi,
ruku dám ti celkem nízko,
cítíš, jak prsty na stehnech tě studí?

Teď otočím se k tobě čelem,
a v nonšalantním úsměvu,
je chtíč co zmítá celým tělem,
no, je mi celkem do zpěvu.

Díváš se mi do očí,
a já s neochvějnou jistotou,
zvednu jedno obočí,
a zahalím tě nicotou.

V ní zůstaneme jen my dva,
ty mladá a tak nevinná,
to já určuji pravidla,
jsem písek co v hodinách se přelívá.

Řeknu šeptem miluji tě,
snad mi na to vážně skočíš,
ty chceš mě a i já chci tě,
vidím to na těch tvých očích.

A tak až těla dvě se budou tisknout,
v hořkém vášně zápalu,
hodilo se mi to risknout,
co chci, to také dostanu.
Autor Annie the wolf, 25.03.2012
Přečteno 704x
Tipy 13
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová, Wlistinka, Metal Lady, bloodysunset, Rezkaaa, zaba.zuzla, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty první dvě sloky jsou správně živočišné...až jakoby zneklidňující
a hecující:-)

Docela se mi líbí Tvůj styl psaní, musím se přiznat a netýká se to jen této báseňky.

;-)

.

05.07.2012 22:20:18 | Kropydlína Škopounová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí