Opravdová

Opravdová

Anotace: .

pojď dál řekla
pak polibek na rty
hned na kolena klekla
a začla super párty


sotva se dovřely dveře
zaklapla petlice
a už jsem byl ve hře
asi žádná světice


postel ,stůl ,zem
pračka ,vana ,ložnice
řvala tak si mě vem
sakra to je dračice.


Na romantiku není čas
i něžnosti jdou stranou
určitě přijdu zas
zatím naschledanou.
Autor Barci, 31.03.2012
Přečteno 673x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělý kousek, ST. Tedy s takové jde strach.

01.04.2012 12:58:21 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí