Zákoutí mysli

Zákoutí mysli

Anotace: myšlenka vkrádající se mi pod peřinu

padám
vodádem dolů
nevnímám
ani fyzikálních zákonů
náruč
co přede mnou se otevírá
cítím
že něco srdce mi svírá

zas další sen
co brázdí mou mysl
neukončen
noční nesmysl
vteřinou další
pod peřinu se vtírá
nenalezen
kde ukryla se aktů síla

v náznacích
těch milionových symbolech
ztracení
zmateni v dalších dnech
zas v náručí
tělo coby nástraha
pavučina slastí
s vášní co mysl přemáhá
Autor black_and_red, 08.01.2007
Přečteno 630x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

18.01.2007 23:52:00 | Nút

nebylo by lepší
"co přede mnou se otevírá
cítím
že mi něco srdce svírá" ??

Jinak dobrý, líbí.

09.01.2007 14:56:00 | Trosečník

kde ukryla se aktů síla .. to se mi líbí jj =o)

08.01.2007 21:49:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí