Hoši o sexu

Hoši o sexu

Anotace: Tak nějak to bylo.

Stvořeni jsme k lásce byli,
nástroje nám dány,
z počátku jsme pouze žili,
jenom svými plány.

Když nás potom touha hnala,
vyzkoušet si těla,
cudnost se pak rychle vzdala,
příroda tak chtěla.

Zachutnalo nám to jistě,
proč to máme skrývat,
každý chlapec hledá hřiště,
kde smí zadkem kývat.
Autor Psavec, 07.06.2012
Přečteno 548x
Tipy 12
Poslední tipující: Rozmarýna, PIPSQUEAK, snupicek, poeta, Doradan, enigman, ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a nebo ho alespoň posekat...

07.06.2012 22:05:26 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí