Když svítám

Když svítám

Anotace: ...

 

Když svítám

Paprsky pohladím tvou tvář

Kreslím na ní srdce a stíny

Které nestudí

Šveholím

Ptáčatům na pozdrav

Vstříc novému ránu

A tvému tepu

Co se probouzí

Jak blíží se poledne

Víc a víc

Pálím tě na kůži

A ty se nebráníš

Nastavíš tvář

Ačkoli víš

Že má znamení

Nesmyje voda ani čas

Nebolí

Pod vánkem dechu

Kroužím po obloze

A klesám níž

Držíš mě

Bez oddechu

Dokud se neztratím

Dřív než rosa večerní

Ochladí

Dvě rozpálená těla

Vezmu tě s sebou za obzor

Ty smíš

A já bych chtěla

Zas směješ se

Že červánky neskrývám

Když večer

Zapadám

 

Autor Elleanor, 06.07.2012
Přečteno 490x
Tipy 2
Poslední tipující: čarodějka07, Kropydlína Škopounová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí